LEVERTIJD 15 a 25 WERKDAGEN*
GOEDKOOPSTE VAN NEDERLAND
10 JAAR GARANTIE KOMO GECERTIFICEERD
Byzantijn fijn

Dubbelglas met figuur glas

Dubbelglas HR++

Dubbelglas HR++

Dubbelglas HR++ met figuur glas

HR++ glas met figuurglas is een glastype dat aan een kant voorzien is van decoratief figuurglas. HR++ figuurglas heeft de positieve eigenschappen van isolatie glas met de decoratieve elementen van figuurglas. Het kan dus ook gebruikt worden in een situatie waarin standaard figuurglas niet goed toepasbaar zou zijn, omdat dat slechte isolerende eigenschappen heeft. LET OP!!!: de ruwe zijde wordt standaard naar de spouw toe geplaatst. Wilt u dit anders geef dit dan aan ons door.

Kies voor het nieuwe TGI kader.
Met dit warme-kant-systeem bereikt u een gestegen productkwaliteit. Er kunnen breedten bij de ruittussenruimtes van 6 - 18 mm worden geleverd.

Hoogwaardige optiek
Geringe warmtegeleiding door het technisch geoptimaliseerde warme-kant-systeem
Minder tocht/convectie
Beter woonklimaat
Gelijkmatige temperatuurverdeling op het glasoppervlak
Veel minder condens aan de rand van het glas
Minder onderhoudskosten voor de ramen door minder condens in de sponning van het glas

Levertijd dubbelglas is 15 a 25 werkdagen. Wij leveren in geheel Nederland m.u.v. zeeland en de eilanden.

€ 82,28 € 68,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
figuurglas-hr++

Maximaal 4 tekens

Maximaal 4 tekens

Figuurglas is een transparante decoratieve beglazing, waarbij tijdens de productie in het nog warme glas een decoratief motief is gewalst. Sommige dessins zijn eveneens leverbaar met een draadraster. De aard en de structuur van het dessin bepalen de mate van transparantie van de beglazing. De figuren worden in het nog hete glas gedrukt doordat het glas tussen twee walsen wordt doorgevoerd die enkele millimeters van elkaar staan. Het glas komt uit de oven, waar het zo’n 1500 graden Celsius warm is, en het glas dus nog vloeibaar is. Wanneer het glas uit de oven komt en iets is afgekoeld word het door de wals gehaald. Bij de meeste patronen in het figuurglas is in 1 van de walsen in spiegelbeeld het figuur aangebracht. De walsen zijn hol en worden gekoeld met water. Hierdoor koelt het glas erg af wanneer het door de walsen is gegaan.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dubbelglas HR++ met figuur glas