LEVERTIJD ONGEVEER 15 WERKDAGEN*
GOEDKOOPSTE VAN NEDERLAND
10 JAAR GARANTIE KOMO GECERTIFICEERD
Driedubbelglas HR+++

Driedubbelglas HR+++

Dubbelglas HR++ met gelaagd glas

Gelaagd glas bestaat uit twee of meerdere glasbladen die op elkaar geplaatst zijn met daartussen een speciale folie dikte van de folie is 0.38mm per laag. De glasbladen en folie(s) zijn aan elkaar vast gesmolten. Door deze constructie, valt de ruit niet uit elkaar bij een breuk. Gelaagd glas wordt ook wel veiligheidsglas genoemd. Isolatie glas met gelaagd veiligheidsglas, heeft de zelfde werking als normaal dubbel glas alleen is het extra veilig. Let op als u het gelaagd glas aan de binnenzijde wenst dan kiezen voor uitvoering met * bij gelaagd.

Kies voor het nieuwe TGI kader.

Hiermee heeft u minder warmteverlies en vermindering van condens aan de rand van de ruit.

Levertijd dubbelglas is ongeveer 15 werkdagen. Wij leveren in geheel Nederland m.u.v. zeeland en de eilanden.

€ 82,58 € 68,25
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
gelaagdhr++glas

Maximaal 4 tekens

Maximaal 4 tekens

Gelaagd glas bestaat uit twee of meerdere glaslagen die over hun gehele oppervlak verbonden worden door één of meerdere lagen folie.  Het type folie dat gebruikt wordt is afhankelijk van het uiteindelijke doel en de gewenste sterkte van het gelaagd glas, maar is bijna altijd kunststof.
Na het toevoegen van de folie wordt het gelaagd glas thermisch behandeld. Daardoor worden de tussenlagen met elkaar verbonden en wordt het geheel transparant. Als het gelaagd glas breekt, blijven de scherven steken aan de folie. Dit zorgt ervoor dat het erg moeilijk is om te breken, en ook gebruikt wordt als inbraakwerend glas.

 

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dubbelglas HR++ met gelaagd glas